Cykelstørrelse til U23

I Samarbejde med Cykelexperten.dk har vi lånt deres Cykelstørrelses Guide. Vi er en masse unge ryttere som vokser, og vi vokser hurtigt. Cykelstørrelse er en svær ting, og til vores medlemmer og kommende medlemmer ledte vi efter et fast sted at kunne referere til.

Cykelstørrelses Guiden hos Cykelexperten.dk hører til blandt de bedste på “markedet”. Den er elegang og velskrevet så alt fra børn til voksne kan uden at stå fysisk med cyklen komme riiiigtig tæt på sin størrelse.

Cykelstørrelse Guide

For at finde ud af hvilken størrelse cykel du skal vælge, så skal du starte med at måle din skridtlængde. Guiden kan bruges fra ca. 14 år og opefter.

Udregn selv din stelstørrelse. Stil dig op af en væg med let skrævende ben og iført sko (gerne dem du normalt vil cykle med). Mål afstanden fra gulvet og op til “bunden” af skridtet (som når du sidder på en sadel). Er du i tvivl om to størrelser, så skal du ofte vælge den mindre størrelse. Det er nemlig bedre at sætte sadlen lidt op, justere på frempind og styr end at have problemer med at nå pedalerne.▷ ​Stil dig op af en væg med let skrævende ben.

▷​ Mål afstanden fra gulvet og op til “bunden” af skridtet.

▷ Find din skridtlængde i tabellen, kig til højre for str. i tommer og cm

▷ Er du i tvivl om to størrelser, så skal du ofte vælge den mindre størrelse.