Herning CK U23 forlænger med to profiler

Herning CK-U23 kan stolt meddele, at holdet har valgt at forlænge med to af de profiler, som i 2015 var en vigtig brik i holdets ubetinget succesfulde debutsæson. Herning CK-U23 startede nemlig 2015-sæsonen med blot én A-rytter, men i løbet af sæsonen rykkede flere op fra B-klassen. To af disse var de to førsteårs U23-ryttere Peter Kjær Nielsen og Jakob Kruse, som begge havde stor succes i B-klassen inden de i efteråret gjorde debut i A-klassen.

Peter Kjær Nielsen var en dominerende faktor i forårsløbene i B-klassen, hvor han med 2 sejre og 2 andenpladser viste en vindermentalitet som hurtigt spredte sig på hele holdet. Derfor er vi på holdet også meget taknemmelige for, at Peter har valgt at forlænge samarbejdet med os.

”Jeg har valgt at forlænge med Herning CK-U23 fordi vi har et godt setup omkring holdet, hvor jeg virkelig føler der er god mulighed for, at jeg kan udvikle mig endnu mere. Min sæson var okay i år, hvor jeg fik et par sejre i B-klassen. Næste år håber jeg at kunne være med i nogle finaler, så jeg kan rykke mig endnu et niveau,” siger Peter Kjær Nielsen om forlængelsen.

Også Jakob Kruse leverede en stærk sæson. Han brugte starten af året på at tilpasse sig seniorløbene, hvorefter han stødt og sikkert forbedrede sig. Han tog konsekvent store skridt i den rigtige retning. Derfor fandt han pludselig sig selv i finalerne i A-løbene, efter en solid oprykning fra B-klassen.

”På HCK-U23 har vi ryttere det godt sammen både på og af cyklen. For mig er det noget af det allervigtigste med henblik på at præstere godt på landevejen. I Herning har vi et virkelig seriøst sportsligt miljø og et relativt fladt rytterhierarki, der giver optimale muligheder for, at den enkelte rytter kan udvikle sig. Jeg håber at kunne hæve mit niveau yderligere næste år, så jeg kan lave top-10 placeringer i de danske løb,” siger Jakob Kruse om sin forlængelse.

Udover over de to A-ryttere kan Herning CK-U23 også stolt fortælle om forlængelsen med de tre B-ryttere Viktor Kodahl, Martin Gro Nygaard og Mads Krog Nielsen.

kilde: Feltet.dk